Vecka 21
 Måndag
  • Pasta med fjordlax och kräftstjärtar med vitlöksost
  • Fläsknoisetter gratinerade med champinjoner och stekt potatis
  • Grillad medelhavskyckling med fetaost och soltorkad tomat samt grönsaksris
 Tisdag
  • Fiskgratäng med hemlagad potatismos
  • Stekt rimmat fläsk med löksås
  • Husets lasagne
 Onsdag
  • Fransk fiskgryta med skaldjur och jasminris
  • Långbakad karré med katrinplommon och cognacssås
  • Husets gräddstuvade pytt i panna med ägg och rödbetor
 Torsdag
  • Färsk sej med dragonsås och kokt potatis
  • Pannbiff med pepparsås samt lingon och stekt potatis
  • Gulaschsoppa och pannkaka med sylt o grädde
 Fredag
  • Räkfylld flundra med ost och dillspäckat potatismos
  • Vitlöksstekt kotlettrad med bearnaisesås och ratatouille
  • Pasta penne med knaperstekt bacon och färsk broccoli
  • Dessert i restaurangen på fredagar!

Utskriftvänlig meny