Vecka 30
 Måndag
  • Panerad fisk med västkuströta
  • Isterband med dillstuvad potatis
  • Fläskfilegryta med champinjoner och ris
 Tisdag
  • Brynt torskrygg med dragoncreme o kokt potatis
  • Stekt fläsk med raggmunk och lingonsylt
  • Ostgratinerad broccoli med rökt kalkon
 Onsdag
  • Stekt strömming med potatismos och dillsmör
  • Marinerat kycklinglårfilé med grönsaksris och chilisås
  • Pasta penne med krämig ostsås och oxfilé
 Torsdag
  • Fiskgratäng med hummersås och potatismos
  • Fläskpiccata med tomatsås och ris
  • Kyckling och svampsoppa och pannkaka sylt och grädde
 Fredag
  • Gratinerad flundra med kräftsås
  • Fläsknoisette med grönpepparsås och bearnaise
  • Pasta med bacon och ädelost
  • Dessert i restaurangen på fredagar

Utskriftvänlig meny